Certificering

Transtolk beschikt over verschillende certificaten. De certificaten worden gelinkt aan voedselveiligheid en de organisatie binnen het bedrijf.

certificaat

ISO 9001:2015

De ISO 9001 normering toetst het algemeen kwaliteitsmanagementsysteem. Deze normering kan gebruikt worden om te beoordelen of wordt voldaan aan eisen van klanten, de wet- en regelgeving die van toepassing is en de eisen van de organisatie zelf. Om aan de normering te kunnen voldoen stelt Transtolk ieder jaar nieuwe doelen. Planmatig verbeteren is de leidraad.

certificaat

Qs

Het QS certificaat is een kwaliteitscertificaat. Het certificaat wordt vereist vanuit verschillende Duitse supermarktketens. QS is een van de omvangrijkste inspectiesystemen ter wereld voor levensmiddelen.

certificaat

IFS

Met een IFS certificaat toont Transtolk aan dat de organisatie voldoet aan de basisvoorwaarden voor voedselveiligheid. IFS certificering draagt bij aan een nauwkeurige analyse van de risico’s, de beheersing ervan en een continue verbetering van voedselveiligheid. Een IFS certificaat is daarnaast erkend door het GFSI, het wereldwijde samenwerkingsverband van retailers, en voldoet daarmee aan de eisen van klanten en opdrachtgevers. Ook bedrijven en organisaties die niet bij het GFSI zijn aangesloten erkennen de waarde van het IFS certificaat.

certificaat

AEO F certificaat

Het AEO F-certificaat (Authorised Economic Operator) is een certificaat dat door de douane aan ons is afgegeven. Een AEO-certificaat biedt ons voordelen in het internationale handelsverkeer. Zo worden we bijvoorbeeld minder streng gecontroleerd bij grensoverschrijdende handel, waardoor het oponthoud afneemt. We voldoen aan een aantal veiligheidscriteria om de status van Authorised Economic Operator te behouden. Deze criteria zijn gebaseerd op het Communautair douanewetboek en de bijpassende toepassingsverordeningen.